Digital Agency „SEOMAX“

КАКВО Е SEOMAX?

Зад SEOMAX стои екипът на Internet Media Group, който е развил 5 успешни собствени бранда в най-различни сектори от 2007 насам. Успоредно с това, сме помогнали на над 200 клиента в България и по света да стартират и наберат популярност в интернет.

SEOMAX е нашият нов бранд за международния пазар, който се фокусира изключително върху дигитален маркетинг. Целта на SEOMAX e постигане на максимален ефект за Вашия бизнес в рамките на маркетинговия бюджет. Иначе казано, не се впускаме в това да “правим SEO”, а подбираме действията, които биха донесли най-добри резултати за Вашия бранд в момента.

 

 

Нашата специалност са брандовете – помогнали сме на над 200 бранда да израстнат

 

 

 

 ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

НИЕ  СМЕ ОТГОВОРНИ

Ние сме от дълго време на пазара и знаем, че единственият начин да печелим ние е да помагаме на клиентите си да постигат резултатите, които искат. Затова не се стремим към еднократни ангажименти, а към това да развием дългосрочно партньорство с Вас.

НИЕ  СМЕ ОТДАДЕНИ

Нашата философия е: “Работим върху Вашия бранд като върху наш собствен”. Готови сме да научим всичко за продуктите или услугите Ви, да разберем как работи бизнесът и какво търсят клиентите Ви, за да изведем бранда напред.

НИЕ  ПОСТИГАМЕ ЦЕЛИТЕ СИ

Помагаме да постигнете резултати за Вашия бизнес като избираме най-подходящата стратегия. Използваме всички възможни средства, за да наберете популярност в интернет и да привлечете повече потенциални клиенти.

Нашата мисия – развитие на брандове и споделяне на опита

За бизнеса брандът е неговата репутация, неговото “име”. Ако развиете разпознаваем бранд, Вие можете практически да увеличите приходите си в дългосрочен план. Знаем това, защото сме работили достатъчно дълго по собствени и клиентски брандове. Целта ни е да помагаме на още бизнеси да набират популярност като завършен бранд и така да печелят повече.

Радваме се да споделяме всичко каквото сме научили през годините. Това е причината да основем IMG IT Academy, където предлагаме индивидуални и фирмени обучения в сферата на дигиталните технологии и маркетинга. Другото ни начинание в тази посока е SEOMAX Foundation, която подпомага будни и амбициозни хора да се развиват в областта на дигиталния маркетинг.

SEOMAX = Максимално ефективна онлайн рекламаseomax-logo-blue-tr-500

Услуги: Изработка на сайтИзработка на онлайн магазин , Поддръжка на сайт ,Оптимизация на сайтове(SEO) , QA тестване на сайтове и уеб приложения  , PPC интернет маркетинг и социални мрежи , Имейл маркетинг , Графичен дизайн , Корпоративно видео  , SEOMAX ефект , Експертни консултации и обучения

Visit Website

Comments are closed.