Digital4Plovdiv

Digital4Plovdiv – Събираме бизнеса на едно място!

 

ПОСЕТЕТЕ НИ!

Днес Интернет е най-ефективния пазар за продажба на стоки и услуги, позициониране на бранда и споделяне на информация. Няма да намерите по лек и ефективен вариант, понеже огромната част от потенциалните ви клиенти са онлайн. Digital4Plovdiv е събитие където се срещат опитът, знанията и професионализма. Реални казуси, полезни инструменти и впечатляващи резултати от лидерите на пазара и най-добрите практици в дигиталния маркетинг. Тук Вие ще разберете как да създадете печеливш бизнес чрез Интернет, или да увеличите съществуващия, като получите много нови клиенти с минимални разходи.

КАКВО ЩЕ ВИДИТЕ?

Последните авангардни иновации в дигиталните технологии. На конференцията ще видите и внедрите най-ефективните и съвременни стратегии и алгоритми за водене на бизнес в Интернет. Благодарение на информацията която ще получите Вие ще трансформирате своето виждане за възможностите на дигиталните технологии. Ние ще представим не само инструменти, но ще разкажем как те работят и уместни ли са в един или друг проект. Конференцията може да стане отправна точка от състоянието ,,започвам‘‘ в състоянието ,,правя‘‘.

КОГО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ?

Digital4Plovdiv е общуване! Общуване с лектори и колеги! Общуване с клиенти и партньори! Ние се стремим да създаваме и поддържаме атмосфера на доброжелателност, помагаме на участниците да намерят нови познанства и нови отправни точки за развиване на бизнеса си. Ние приветстваме общуването! Присъединете се! Ще Ви хареса!

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Много! Digital4Plovdiv е събитие за актуални и ефективни методи за работа в Интернет. Ние събираме за Вас най-добрите казуси и примери от реалната практика във Вашата сфера. Броят теми е обширен и всеки може да намери за себе си нещо интересно. Видеомаркетинг, подводните камъни в таргетираната реклама, построяване на ефективна стратегия за придвижване на стоки и услуги – всичко това е само част от темите. Ние ще споделим с Вас последните знания и многолетен опит в сферата на дигиталния маркетинг.

КАКВО ЩЕ ПРОПУСНЕТЕ, АКО НЕ УЧАСТВАТЕ?

Нови делови контакти, изгодни сделки, общуване и обмяна на опит. Съвети от най-добрите в бранша! Възможност да разширите кръгозора си-това дава конференцията. Това не е семинар, а своеобразна среща, на която всички участници имат възможност да общуват един с друг, да намерят много нови, полезни контакти и слушайки лекторите да сравнят получената информация с реалностите на собствения си бизнес.

 

Visit Website

Comments are closed.